Latest Blog Posts

Wij gaan verbouwen !

Yep, we gaan verbouwen….. eerst opruimen en alles moet weg ! Dus sla je slag want we hebben heel veel ! Bladmuziek vanaf 1 euro, snaren vanaf 0.50 cent, Gebruikt en nieuwe accessoires voor weinig. We hebben ruimte nodig ! Get your kicks on Route du Muziekcentrum Middelburg. Opruiming is tot Zaterdag 17 februari daarna gaan we een aantal dagen dicht voor de verbouwing. Dus, hamsteren!

 

uitverkoop-verbouwingsa2

Yamaha Genos presentatie PETER BAARTMANS

De Yamaha Genos is de officiële opvolger van de welbekende Yamaha Tyros. Sinds de komst van de Tyros in 2002 is deze niet meer weg te denken bij de meeste toetsenisten! Na 5 generaties Tyros heeft Yamaha het concept losgelaten en een compleet opnieuw ontworpen model in de markt gezet: de Yamaha Genos. De Yamaha Genos is de nieuwe standaard in geluid, ontwerp en gebruiksbeleving van digitale workstations. Of u nu in een opnamestudio of op het podium zit, de Genos inspireert en intensiveert uw muzikale creatie en spel!

 

 

yamaha-genos

Op donderdag 21 december zal Peter Baartmans een show geven op de nieuwe Yamaha Genos keyboard.

Er zullen deze dag twee shows worden gegeven.

15.00 en 19.00 uur

U bent van harte welkom in onze winkel. Mocht u meer informatie willen hebben, neem dan contact met ons op.

 

yamaha-genos-1

Nieuws update

Door middel van deze vooraankondiging willen wij, medewerkers en eigenaar van:

Muziekcentrum Middelburg

Onze relaties, leveranciers en clientèle informeren over de hierna vermelde toekomstige ontwikkeling c.q. gebeurtenis!

De eigenaar van het registergoed/winkel te weten Lange Delft 80 te Middelburg, waarvan muziekcentrum Middelburg de huurder is, heeft te kennen gegeven zijn registergoed/winkelpand te koop aan te bieden.

Hierdoor zult u allen getuige worden/zijn van borden op dit pand, Lange Delft 80 waarop te lezen staat dat dit pand ter verkoop wordt aangeboden.

Samengevat: borden met de tekst “Te Koop”.

Om onrust, verkeerde interpretaties, de zogenaamde wild west verhalen of een mogelijke vertrouwensbreuk onder clientèle, relaties, leveranciers maar ook de medebewoners van Middelburg te voorkomen, attenderen wij u op het feit dat het plaatsen van deze ‘verkoop borden’ geen opheffing of beëindiging van Muziekcentrum Middelburg betekent.

Onze bedrijfsvoering zal als van ouds worden voortgezet, waarbij wij ondubbelzinnig willen aangeven dat er van enige vorm van beëindiging en/of een mogelijk stoppen als gevolg van bijvoorbeeld een faillissement of andere handelingen geen enkele sprake is.

Muziekcentrum Middelburg hoopt dan ook dat u het vertrouwen dat u in de afgelopen decennia in haar heeft gesteld, zult voortzetten. Hierdoor blijft u ook in de toekomst verzekerd van onze service en deskundigheid zoals u dat van ons gewend bent.

Het leek ons wel zo netjes om u vooraf te informeren over deze ontwikkelingen, zodat mogelijke zorgen of onduidelijkheden worden voorkomen.

Hopelijk hebben we u met deze mededeling van voldoende informatie voorzien, maar als u vragen heeft, loop dan gerust even binnen. Onze deur staat nu en in de toekomst voor u open !

Nu digitale piano’s van Kawai in onze showroom

gl-banner

Al sinds jaar en dag is Kawai ook op de markt van de elektronische muziekinstrumenten actief. Met de allernieuwste lijn digitale piano’s behoort dit merk tot de top. In ieder budget is er een mooi instrument te vinden. Kom eens langs en bespeel en beluister deze kwalitatieve instrumenten. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Yamaha nieuwe Clavinova serie binnenkort bij ons in de winkel

00-1-clavinova-top-carrousel_1200x480_d713267135c37831d1a66489aada2945

Met trots presenteert Yamaha hun nieuwe Clavinova series.  Alles wat u kunt wensen in uw piano, inclusief twee van de beste vleugels ter wereld: de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial. Volledig nieuwe 3D hoofdtelefoon feature waarbij u echt in het geluid zelf zit. Een krachtig geluid en een fenomenaal klavier bieden ongekende veelzijdigheid aan pianisten van alle niveaus.

Kom langs voor een demonstratie. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze schitterende piano´s

Martin Guitar Day met Peetman Wisse

Op zaterdag 4 maart organiseren Muziekcentrum Middelburg samen met BMI Music een Martin Guitarday.

16300061_1351376941603132_1681190158287863837_o
Fred Visee ( Product manager Martin guitars ) zal u meenemen in de wereld van Martin akoestische gitaren. Peetman Wisse zal verschillende demo’s geven op de befaamde Martin gitaren. Ook zal er gelegenheid zijn tot vragen stellen en kunt u zelf op deze waanzinnige instrumenten spelen.

Aanvang 14.00 en de presentatie wordt in onze winkel gegeven.

5 jaar garantie* op Clavinova Series (CLP/CVP)

00024588

 

* Registreer uw instrument binnen 6 maanden na aankoop, om uw garantie van 2 naar 5 jaar te verlengen. Deze verlengde garantie is van toepassing op alle nieuw aangekochte piano’s uit de AvantGrand reeks (N3, N2, N1, NU1) of digitale piano’s uit de Clavinova Series (CLP-525/CLP-535/CLP-545/CLP-565GP/CLP-575/CLP-585/CVP-601/CVP-605/CVP-609/CVP-609GP/CVP-701/CVP-705/CVP-709/CVP-709GP) met een aankoopdatum in de periode van 1 april 2015 tot 31 maart 2017.

De verlenging is alleen geldig als de originele aankoopfactuur opgestuurd wordt samen met het certificaat voor de garantieverlenging. Het certificaat wordt binnen 48 uur via mail direct verstuurd nadat het online registratieproces voltooid is.

 

Voor meer informatie, kom langs in onze winkel

Maak bij ons kennis met Yamaha Flowkey

flowkey

 

Heeft u altijd al gedroomd van piano of keyboard spelen? Dankzij Yamaha kun je nu leren om allerlei soorten muziek thuis te spelen en op uw eigen tempo, dankzij flowkey - 
één van 's werelds meest populaire apps voor het leren van de piano. Voor een beperkte periode, kunt u toegang tot flowkey de hele bibliotheek van Premium liedjes voor 
drie maanden helemaal gratis krijgen wanneer u een Yamaha digitale piano of keyboard bij ons koopt. 
Wat is Flowkey?

Flowkey is een spannende app om piano te leren spelen op een intuïtieve manier. Het biedt een enorme selectie van interactieve songs tutorials en 
lessen die je direct feedback geven en bijhouden van uw vooruitgang. Door het gebruik van flowkey samen met uw digitale Yamaha-piano of keyboard, zult u versteld staan ​​hoe snel je kunt 
leren om je favoriete muziek af te spelen. flowkey is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

Nu, voor een beperkte periode, kunt u uw muzikale mogelijkheden met een zeer speciale aanbieding van Yamaha en flowkey ontdekken.

Krijg nu 3 maanden onbeperkt toegang tot de muziekbibliotheek van Flowkey 

download-2

Met Flowkey Premium, krijgt u toegang tot de volledige reeks van liedjes en lessen voor interactief leren. Er zijn meer dan 500 nummers om uit te kiezen in een breed scala van categorieën, 
waaronder klassiek, pop, film en vele anderen. U kunt kiezen uit vier moeilijkheidsgraden om je vaardigheden te passen als je spel zich ontwikkelt. 
Met Flowkey, leren om je favoriete nummers te spelen is een leuk en spannend tijdverdrijf dat iedereen kan genieten!

Kom langs in onze winkel en vraag naar de voorwaarden.