Latest Blog Posts

Mega muzikale opruiming

Op zaterdag 13 oktober tot en met zaterdag 27 oktober houden wij in onze winkel een spectaculaire opruiming. Ook halen we in deze weken onze magazijnen leeg. Diverse instrumenten en attributen worden zeer scherp aangeboden. Ook hoge kortingen op B stock en occasion modellen. Alles moet weg !

opruiming-oktober

Do. 29 maart Behind the guitar ( meet your other half ) workshop met Joost Vergoossen

28951791_1875032462570908_5581830271143214486_n

Op Donderdagavond 29 maart vanaf 19.00 komt de bekende gitarist Joost Vergoossen naar onze winkel een workshop geven over alles wat een muzikant bezighoud.
1 Passie, de katalysator

2 Skills, Studeren en musical meditation

3 Band repetities

4 Sessies, live en studio

5 Songwriting secrets

6 Touren

7 Sound en Gear

8 Mindtaliteit, the inner game

Het is een masterclass of seminar waar Joost verteld, speelt en vragen beantwoord. Het is voor iedereen toegankelijk omdat hij de gitaar als middel gebruik om mijn woorden kracht bij te zetten.
Beginners, amateurs, semi-prof en wellicht ook pro’s kunnen deze avond bijwonen. Ook niet gitaristen!

Voor wie Joost nog niet kennen hier een impressie:

Joost Vergoossen (Geleen, 22 november 1967) is een Nederlands gitarist. Hij begon eerst met piano spelen, maar raakte onder de invloed van gitaristen als Ritchie Blackmore, Gary Moore en Pat Metheny.

Vergoossen leerde gitaar spelen op zijn middelbare school; een aantal schoolbandjes volgde. Vervolgens ging hij op 19-jarige leeftijd studeren aan het Conservatorium van Maastricht; hij studeerde daar cum laude af. Hij richtte samen met zijn broer Bart Go to the Max op, dat zonder succes bleef. Gedurende de jaren 2000 en 2001 speelde hij in de band van Ilse de Lange. Ook kwam toen zijn eerste soloalbum.

Joost Vergoossen maakt sinds 2003 deel uit van Kayak; hij nam daar in de plaats over van Rob Winter, die verder musiceerde bij Marco Borsato. Van het een kwam het ander, Vergoossen werd ingeschakeld door Bert Heerink (ook Kayak), Het Goede Doel, maar ook solo bij Henk Westbroek, Opus One en Janse Bagge Band. Hij heeft ook meegespeeld met Youp van ’t Hek, waar Ton Scherpenzeel (leider Kayak) vaste musicus is.

Wij gaan verbouwen !

Yep, we gaan verbouwen….. eerst opruimen en alles moet weg ! Dus sla je slag want we hebben heel veel ! Bladmuziek vanaf 1 euro, snaren vanaf 0.50 cent, Gebruikt en nieuwe accessoires voor weinig. We hebben ruimte nodig ! Get your kicks on Route du Muziekcentrum Middelburg. Opruiming is tot Zaterdag 17 februari daarna gaan we een aantal dagen dicht voor de verbouwing. Dus, hamsteren!

 

uitverkoop-verbouwingsa2

Yamaha Genos presentatie PETER BAARTMANS

De Yamaha Genos is de officiële opvolger van de welbekende Yamaha Tyros. Sinds de komst van de Tyros in 2002 is deze niet meer weg te denken bij de meeste toetsenisten! Na 5 generaties Tyros heeft Yamaha het concept losgelaten en een compleet opnieuw ontworpen model in de markt gezet: de Yamaha Genos. De Yamaha Genos is de nieuwe standaard in geluid, ontwerp en gebruiksbeleving van digitale workstations. Of u nu in een opnamestudio of op het podium zit, de Genos inspireert en intensiveert uw muzikale creatie en spel!

 

 

yamaha-genos

Op donderdag 21 december zal Peter Baartmans een show geven op de nieuwe Yamaha Genos keyboard.

Er zullen deze dag twee shows worden gegeven.

15.00 en 19.00 uur

U bent van harte welkom in onze winkel. Mocht u meer informatie willen hebben, neem dan contact met ons op.

 

yamaha-genos-1

Nieuws update

Door middel van deze vooraankondiging willen wij, medewerkers en eigenaar van:

Muziekcentrum Middelburg

Onze relaties, leveranciers en clientèle informeren over de hierna vermelde toekomstige ontwikkeling c.q. gebeurtenis!

De eigenaar van het registergoed/winkel te weten Lange Delft 80 te Middelburg, waarvan muziekcentrum Middelburg de huurder is, heeft te kennen gegeven zijn registergoed/winkelpand te koop aan te bieden.

Hierdoor zult u allen getuige worden/zijn van borden op dit pand, Lange Delft 80 waarop te lezen staat dat dit pand ter verkoop wordt aangeboden.

Samengevat: borden met de tekst “Te Koop”.

Om onrust, verkeerde interpretaties, de zogenaamde wild west verhalen of een mogelijke vertrouwensbreuk onder clientèle, relaties, leveranciers maar ook de medebewoners van Middelburg te voorkomen, attenderen wij u op het feit dat het plaatsen van deze ‘verkoop borden’ geen opheffing of beëindiging van Muziekcentrum Middelburg betekent.

Onze bedrijfsvoering zal als van ouds worden voortgezet, waarbij wij ondubbelzinnig willen aangeven dat er van enige vorm van beëindiging en/of een mogelijk stoppen als gevolg van bijvoorbeeld een faillissement of andere handelingen geen enkele sprake is.

Muziekcentrum Middelburg hoopt dan ook dat u het vertrouwen dat u in de afgelopen decennia in haar heeft gesteld, zult voortzetten. Hierdoor blijft u ook in de toekomst verzekerd van onze service en deskundigheid zoals u dat van ons gewend bent.

Het leek ons wel zo netjes om u vooraf te informeren over deze ontwikkelingen, zodat mogelijke zorgen of onduidelijkheden worden voorkomen.

Hopelijk hebben we u met deze mededeling van voldoende informatie voorzien, maar als u vragen heeft, loop dan gerust even binnen. Onze deur staat nu en in de toekomst voor u open !

Nu digitale piano’s van Kawai in onze showroom

gl-banner

Al sinds jaar en dag is Kawai ook op de markt van de elektronische muziekinstrumenten actief. Met de allernieuwste lijn digitale piano’s behoort dit merk tot de top. In ieder budget is er een mooi instrument te vinden. Kom eens langs en bespeel en beluister deze kwalitatieve instrumenten. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Yamaha nieuwe Clavinova serie binnenkort bij ons in de winkel

00-1-clavinova-top-carrousel_1200x480_d713267135c37831d1a66489aada2945

Met trots presenteert Yamaha hun nieuwe Clavinova series.  Alles wat u kunt wensen in uw piano, inclusief twee van de beste vleugels ter wereld: de Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial. Volledig nieuwe 3D hoofdtelefoon feature waarbij u echt in het geluid zelf zit. Een krachtig geluid en een fenomenaal klavier bieden ongekende veelzijdigheid aan pianisten van alle niveaus.

Kom langs voor een demonstratie. Onze medewerkers vertellen u graag meer over deze schitterende piano´s

Martin Guitar Day met Peetman Wisse

Op zaterdag 4 maart organiseren Muziekcentrum Middelburg samen met BMI Music een Martin Guitarday.

16300061_1351376941603132_1681190158287863837_o
Fred Visee ( Product manager Martin guitars ) zal u meenemen in de wereld van Martin akoestische gitaren. Peetman Wisse zal verschillende demo’s geven op de befaamde Martin gitaren. Ook zal er gelegenheid zijn tot vragen stellen en kunt u zelf op deze waanzinnige instrumenten spelen.

Aanvang 14.00 en de presentatie wordt in onze winkel gegeven.