Kawai piano’s: digitaal, akoestisch en zelfs allebei!

Wie op zoek is naar een betaalbare piano is van harte welkom bij Muziekcentrum Middelburg. Hier vind je een ruime collectie digitale en akoestische Kawai piano’s. Een Japans topmerk dat al sinds 1927 de harten van vele muzikanten heeft veroverd.

kawai-cs11-1

Bij Muziekcentrum Middelburg hebben ze uitstekende ervaringen met de instrumenten van Kawai. Pieter Martin: “We voeren dit merk al geruime tijd, waardoor we ons er in hebben weten te specialiseren. Hoewel de piano’s van dit merk bijzonder aantrekkelijk geprijsd zijn – een digitale Kawai is er al vanaf 600 euro – is prijs eigenlijk helemaal niet relevant in verhouding tot kwaliteit. Want de kwaliteit is subliem. Zo is het geluid van de digitale piano’s vrijwel niet te onderscheiden van die van een akoestische piano. Maar, dat moet je natuurlijk zelf ervaren. Dat kan bij ons in de showroom.

kawai-ca58-1

 

Daar kun je iedere piano bespelen en de klanken zelf ervaren.” Ook de allernieuwste K500 Aures is bij Muziekcentrum Middelburg te bewonderen en bespelen. “Dit is wel de topper uit de collectie”, vertelt Pieter. De K500 is namelijk een akoestische en digitale piano inéén, wat natuurlijk een geweldig resultaat geeft: het beste uit twee werelden. Het bijzondere aan dit instrument is dat er geen luidsprekers in zitten maar hiervoor wordt de zangbodem gebruikt. En dankzij het digitale geluidssysteem kun je deze piano voluit bespelen zonder dat de buren er last van hebben. Je zet gewoon je hoofdtelefoon op.