Wie zijn wij?

Jules Petiet

PTM-20210604-0028-min

Winkelverkoop

Jules is al jaren hét gezicht van Muziekcentrum Middelburg. Hij kent alle instrumenten inclusief gear en alle specificaties zo’n beetje uit zijn hoofd. Een echte enthousiaste duizendpoot die je altijd kan bellen en die niet rust voordat jij het instrument hebt dat bij je hoort. Nou ja bellen, het liefst ziet hij jou ín de zaak zodat je onder het genot van een bakkie op het gemak je keuze kan maken.

Marc Blom

PTM-20210719-0010

Winkelverkoop

Marc is nogal eens in de zaak te vinden. Wat Jules niet weet (komt zelden voor) weet Marc wel. Marc heeft zelf een studio en weet alles van instrumenten. Hoe ze live klinken, wat de beste versterking is, hoe een instrument zich gedraagt in de studio en ga zo maar even door. Marc zal alles doen om uit te leggen waarom dat ene instrument nou net bij jou hoort.

Bert Hoogerheijde

PTM-20210604-0019-min

Marketing & reclame

Bert is onze vraagbaak met betrekking tot het inrichten van deze site, marketing en reclame. Hoewel hij zegt met pensioen te zijn, mogen wij hem toch weleens lastig vallen. Hij kan namelijk niet zonder muziek en... waarschijnlijk ook niet zonder ons.

Edward-Jan Liem

PTM-20210706-0014

Winkelverkoop

Edward-Jan is in de winkel te zien als... hij niet moet varen. Naast muziek maken is varen namelijk zijn passie, hij heeft er zelfs zijn beroep van gemaakt! Daar merk je trouwens niets van als je hem treft in de zaak want net als alle andere MCM’ers gaat hij altijd voor een goed advies en trekt hier alle tijd voor uit als nodig is.

Seppe Bremmers

seppe-bremmers

Gitaartechniek

Is je gitaar toe aan reparatie of wil je ‘m puik afgesteld hebben? Dan moet je bij Seppe zijn. Hij is vaak in de winkel te vinden om jouw gitaar weer helemaal up-to-date te krijgen. Volgt ook een opleiding Gitaarbouw dus wie weet speel jij over een paar jaar wel op een echte “Seppe”. Je maakt ‘em blij met vette blues en (live) Stones muziek.