Wie zijn wij?

Jules Petiet

PTM-20210604-0028-min

Winkelverkoop

Jules is al jaren hét gezicht van Muziekcentrum Middelburg. Hij kent alle instrumenten inclusief gear en alle specificaties zo’n beetje uit zijn hoofd. Een echte enthousiaste duizendpoot die je altijd kan bellen en die niet rust voordat jij het instrument hebt dat bij je hoort. Nou ja bellen, het liefst ziet hij jou ín de zaak zodat je onder het genot van een bakkie op het gemak je keuze kan maken.

Marc Blom

PTM-20210719-0010

Winkelverkoop

Marc is nogal eens in de zaak te vinden. Wat Jules niet weet (komt zelden voor) weet Marc wel. Marc heeft zelf een studio en weet alles van instrumenten. Hoe ze live klinken, wat de beste versterking is, hoe een instrument zich gedraagt in de studio en ga zo maar even door. Marc zal alles doen om uit te leggen waarom dat ene instrument nou net bij jou hoort.

Bert Hoogerheijde

PTM-20210604-0019-min

Buitenverkoop

Bert is de man achter de schermen die de marketing, social media en reclame voor zijn rekening neemt. Hoewel, achter de schermen? Hij bezoekt onder andere scholen en instellingen die muziekinstrumenten willen aanschaffen. Hij is de man “buiten” dus. Bert vindt dat iedereen van jongs af aan met muziek bezig moet zijn en vindt daarom voor iedere school of instelling de goede instrumenten en levert ze ook nog eens persoonlijk af.

Edward-Jan Liem

PTM-20210706-0014

Winkelverkoop

Edward-Jan is in de winkel te zien als... hij niet moet varen. Naast muziek maken is varen namelijk zijn passie, hij heeft er zelfs zijn beroep van gemaakt! Daar merk je trouwens niets van als je hem treft in de zaak want net als alle andere MCM’ers gaat hij altijd voor een goed advies en trekt hier alle tijd voor uit als nodig is.

Nick Vinke

PTM-20210611-0009

Online

Nick is achter de schermen de man die onze nieuwe site op poten heeft gezet en voor ons een heel welkome vraagbaak is als we online problemen ervaren. Meestal zijn dit geen problemen volgens Nick en ligt het weer eens een keer aan ons ongeduld. Maar Nick snapt ons wel want hij is ook altijd met muziek bezig. Met een stuk heftige gitaarmuziek maak je’m superblij.